Huse potrivite pentru Samsung Galaxy S20 FE

Huse potrivite pentru Samsung Galaxy S20 FE

Chiar daca s-a lansat seria S21 de la Samsung, multe persoane vor dori sa cumpere Samsung Galaxy S20 FE pentru ca este mult mai ieftin si are specificatii destul de bune, are un procesor puternic, rata mare de actualizare a ecranului, are chiar si camere performante. Cu toate acestea, chiar daca este un telefon mai ieftin, tot ai dori sa il protejezi, iar solutia ideala este o husa de protectie. Se gasesc o serie de modele pe piata, iar in randurile de mai jos le voi prezenta pe unele dintre cele mai bune.

Husa Anccer costa 12 dolari, este o husa accesibila, este rezistenta la socuri si se gaseste pe negru, care este mai profesionala, dar se gaseste si pe verde, roz, albastru. Este o husa foarte subtire, fiind potrivita pentru incarcarea wireless, doar ca gradul de protectie nu este atat de mare.

Husa robusta Spigen cista 12 dolari, este din fibra de carbon ce ofera o aderenta foarte buna si este suficient de subtire ca sa permita incarcarea wireless. In interior are un model de panza de paiajen ce ofera o protectie mai mare in cazul unui impact, alaturi de tehnologia Air Cushion.

Husa de la Caseology se gaseste la 16 dolari, are un model geometric 3D ce face ca telefonul sa fie mai usor de tinut in mana si ofera o aderenta mai buna si are o rama ridicata pentru ca ecranul sa fie in permanenta protejat. Se gaseste in 3 culori si permite incarcarea wireless.

Husa portofel HOOMIL costa 17 dolari, este din piele si protejeaza intregul telefon si are amortizare in timpul socurilor. Are spatiu si pentru 2 carduri, dar si pentru bani. Are un design elegant si ecranul este complet protejat.

Husa de la OtterBox costa 38 de dolari, este o husa mai scumpa, dar este o companie care este renumita pentru husele sale rezistente, dure. Husa protejeaza ecranul, camera si are si o acoperire microbiana. Este fabricat din policarbonat dur si are un design simplu.

Husa hibrida de la Spigen costa 13 dolari, este fabricata dintr-o combinatie de materiale de TPU si PC, este o husa durabila, rezistenta, are rama ridicata pentru a proteja ecranul, dar si modulul camerei. Unde se afal butoanele de volum si cel de pornire, are o ridicare pentru a ajunge mai usor la ele. Designul este destul de simplist si este posibil ca husa sa protejeze cate cazaturi, dar la mai multe cazaturi sa nu mai protejeze.

Acestea fiind spuse, daca preferi un Samsung Galaxy S20 FE in locul unui Samsung Galaxy S21, va trebui sa iti cumperi o husa de protectie pentru a nu se sparge sau zgaria noul telefon, iar acesta sunt unele dintre cele mai bune, fie ca iti doresti o husa simpla sau o husa mai speciala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*