Samsung Galaxy Chromebook 2- review

Samsung Galaxy Chromebook 2- review

Samsung a inceput anul cu lansarea noii serii de telefoane S21 si continua sa lanseze produsele sale, alte modele de telefoane de gama medie, perechea de casti wireless, iar acum aduce un nou produs, fiind vorba despre Samsung Galaxy Chromebook 2. Are cateva imbunatatiri fata de modelul anterior si unele specificatii ce ii lipsesc. Caracteristicile si componentele sunt altele fata de cele ale modelui anterior, tocmai de aceea are un pret mai mic. Durata de viata a bateriei este mai buna si laptopul este in continuare premium. Pentru a afla mai multe detalii despre noul laptop de la Samsung, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

Samsung Galaxy Chromebook 2 are un pret initial de 449 de dolari, in timp ce modelul original a avut un pret initial de 999 de dolari. Galaxy Chromebook 2 este dotat cu un procesor Intel Celeron, are 4 GB memorie RAM si un spatiu de stocare de 64 GB. Modelul de 699 de dolari este dotat cu un Intel Core i3 de a 10-a generatie si are memorie RAM si spatiu de stocare dublu. 

Chromebook-urile nu sunt atta de renumite pentru afisajele lor, dar acesta face o exceptie pentru ca are un afisaj 4K AMOLED, fiind primul afisaj AMOLED la un Chromebook. Cu toate acesta, aceasta rezolutie mare afecteaza durata de viata a bateriei si nu va fi pe placul tuturor. Dar, ecranul arata foarte bine in timpul filmelor, videoclipurilor si jocurilor. Fiecare Chromebook mai nou are suportul pentru Android, unde sunt mai multe optiuni de editare foto si video. Procesorul Intel Core i3 si memoria RAM de 8 GB ofera mai multa putere si spatiu mai mare de gestionare a activitatilor. 

Durata de viata a bateriei este de 12 ore si 3 minute in testul de redare video, fiind un progres de la cele 7 ore ale modelului original. 

Alta adaugire a acestui laptop este un S Pen care vine la pachet cu laptopul. Pentru ca este un laptop de tipul 2 in 1, un stilou este foarte util atunci cand utilizezi doar tableta. Pentru ca are suportul USI, ecranul va functiona cu orice stilou, nu trebuie sa fie neaparat Samsung.

Laptopul are un cititor de amprente care este foarte util si functioneaza foarte bine si camera se afla in coltul din dreapta jos. Difuzoarele sunt mai bune, suna mult mai bine. Laptopul este usor si subtire, tastatura este iluminata, are 2 porturi USB-C, o mufa pentru casti, slot pentru card de memorie. 

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Chromebook 2 este un model nou de laptop, unul premium, cu mai multe imbunatatiri fata de modelul anterior si mai accesibil. Daca ai nevoie de un nou laptop, poate reprezenta o alegere ideala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*